top of page

Over Mij

Sporten is mijn hobby en ik doe al jaren aan Bodypower. Het werd zo verslavend dat ik zelf de instructeursopleiding ben gaan doen en deze heb ik succesvol afgerond. Een aantal jaren heb ik op andere sportscholen lesgegeven en ervaring opgedaan. In 2015 vind ik dat het tijd word om voor mezelf te beginnen en start mijn eigen bedrijf. 

Het lesgeven bevalt zo goed dat ik in 2017 besluit er club yoga aan toe te voegen.

Ben je op zoek naar een training met persoonlijke en professionele begeleiding in een prettige omgeving? Dan ben je bij Let's Move aan het goede adres. Mijn streven is dat je kunt sporten op een goede en verantwoorde manier.

Mijn ervaring is dat bodypower een goede combinatie is als je aan hardlopen of fietsen doet en de club yoga zorgt ervoor dat er wat meer balans komt tussen lichaam en geest.

Ben je enthousiast en wil je ook een keer meedoen?

Kom een keer langs of schrijf je in via het contactformulier via deze website. Ik verheug me op je komst!

Vanaf februari gaat Let's Move Heuvelland uitbreiden.

Viony Rutten zal vanaf februari ons team komen versterken zodat we in de toekomst ons aanbod kunnen uitbreiden en waarborgen.

Ze gaat starten met bodypower.

 

 

Vanaf het moment dat mijn leraar van de basisschool "sportieve meid" op mijn rapport schreef, wist ik dat mijn toekomst bij de tak sport en gezondheid ligt. Na het afronden van mijn middelbare school ben ik dan ook Sport- en Bewegingseducatie (sportkunde) in Eindhoven gaan studeren. Het behalen van mijn internationaal Personal Trainer certificaat in het 3e leerjaar maakt het plaatje compleet. Gedurende mijn studie heb ik al veel ervaring op gedaan met het ontwikkelen van trainingsprogramma's en geven van lessen. Ik vind het super belangrijk dat iemand lekker in zijn vel zit. Het liefst motiveer ik mensen dan ook om te gaan bewegen! Ik hoop in de toekomst deze missie zo lang mogelijk te blijven voorzetten. Sinds 2019 ben ik zelf gestart met het volgen van Bodypower lessen. Bodyppower geeft mij onwijs  veel energie en trainingsresultaat. Vanaf februari ben ik als lesgever te zien bij Let's Move Heuvelland.

bottom of page