top of page

BODYPOWER

Bodypower is de originele barbellles die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeur en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

Elke les word na 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

 

 

 

Bodypower

 

Bodypower is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

 

Bij de warming-up bij Bodypower start je met lichte gewichten, om je lichaam in beweging te krijgen.

 

Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aan beland.

 

De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

 

 

 

IMG20220615200210.jpg
IMG20220615194359.jpg
bottom of page